Dvoručne slavine Rustik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dvoručna slavina za kadu - komplet

Dvoručna slavina za kadu sa tuš ručicom, držačem tuša i kvalitetnim duplo pletenim tuš crijevom. Dvoručne slavine serije "Rustik", vraćaju vas u neka davna vremena. Slavine su proizvedene po visokim standardima Europske unije.

 

 

 

 

Dvoručna slavina za bide

Dvoručna slavina za bide. Dvoručne slavine serije "Rustik", vraćaju vas u neka davna vremena. Slavine su proizvedene po visokim standardima Europske unije.



 

 

 

 

Dvoručna slavina zidna - S izljev

Dvoručna slavina zidna sa S izljevom od 200 mm. Pogodna za umivaonike i sudopere. Dvoručne slavine serije "Rustik", vraćaju vas u neka davna vremena. Slavine su proizvedene po visokim standardima Europske unije.

 

 

 

 

Dvoručna slavina stojeća – ( 2 cijevi )

Dvoručna slavina stojeća sa dvije cijevi i izljevom od 200 mm. Pogodna za umivaonike i sudopere. Dvoručne slavine serije "Rustik", vraćaju vas u neka davna vremena. Slavine su proizvedene po visokim standardima Europske unije.

 

 

 

 

Dvoručna slavina stojeća – ( 3 cijevi )

Dvoručna slavina stojeća sa tri cijevi i izljevom od 200 mm. Pogodna za umivaonike i sudopere. Dvoručne slavine serije "Rustik", vraćaju vas u neka davna vremena. Slavine su proizvedene po visokim standardima Europske unije.

 

 

 

 

Dvoručna slavina zidna - U izljev

Dvoručna slavina zidna sa U izljevom od 200 mm. Pogodna za umivaonike i sudopere. Dvoručne slavine serije "Rustik", vraćaju vas u neka davna vremena. Slavine su proizvedene po visokim standardima Europske unije.

 

 Povratak na izbornik